2021-05-25 12:36:29• hírek • Bede Emőke

A Netflix bejelentette, hogy mikor érkezik A nagy pénzrablás 5. évada

Fotó: Netflix
Fotó: Netflix

A Netflix közzétette a La Casa De Papel, azaz A nagy pénzrablás következő felvonásának legújabb videóajánlóját, mely által elárulta azt is, mikor érkezik a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat ötödik évada, mely a rajongók legnagyobb bánatára sajnos az utolsó is lesz egyben.

A bűnügyi sorozat, mely a Netflix kínálatán belül a legnézettebb nem angol nyelvű sorozat címét mondhatja magáénak, a negyedik évaddal minden korábbi rekordot megdöntött, így biztosra vehető, hogy az ötödik, s egyben lezáró felvonás is felrobbantja majd az internetet.  Nem kell azonban tovább találgatnunk, hogy mikor is érkezik az ötödik évad, az amerikai médiaszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy a történetet ez alkalommal két részletre tagolva teszik közzé, az évad első felét szeptember 3-án mutatják be, a második pedig december 3-ától válik elérhetővé.


„Közel egy éven át gondolkodtunk azon, hogy hogyan is oszlassuk fel a bandát, hogyan érjen véget a Professzor története, melyek lehetnének azok a helyzetek, melyekből már sok karakter nem talál majd kiutat. Ennek eredménye lett a La Casa de Papel ötödik évada. A háború eléri a legszélsőségesebb és legvadabb szintjét, így ez lesz az eddigi legepikusabb és legizgalmasabb évad is egyben” – írta egy internetes bejegyzésében az alkotó, Álex Pina.


„A banda már több mint 100 órája zárkózott be a Spanyol Bankba. Sikerült kiszabadítaniuk Lisszabont, de a legsötétebb óra csak akkor köszönt rájuk igazán, amikor saját emberüket veszítik el. Sierra elkapja a Professzort, akinek most az egyszer nincs kész terve. Amikor már úgy tűnik, hogy semmi sem lehetne rosszabb, egy olyan ellenség bukkan fel, mely erősebb minden korábbinál, akivel már szembenéztek: a hadsereg. Közeleg a történelem legnagyobb pénzrablásának a vége, és ami egyszerű lopásnak indult, most valóságos háborúvá válik” – olvasható az ötödik évad szinopszisában, melynek hangulatát a frissen közzétett ajánló is hűen tolmácsolja.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: